Honden en puppy's

Verzorging

Of je nou naar een nieuw huisdier op zoek bent of simpelweg wilt weten hoe je het jouw maatje nog beter naar zijn zin kan maken. Lees deze verzorgingstips en instructies zodat je op de hoogte bent van de optimale verzorging van jouw huisdier

Puppy verzorging
Hond_speelgoed

Speelgoed

Spelen is erg belangrijk voor een hond en zorgt voor veel plezier. Lees hier waar je op moet letten zodat je speelgoed koopt dat veilig is voor jou en je hond.

Verzekering

In sommige gevallen kan het slim zijn een verzekering voor je hond af te sluiten. Zo voorkom je dat je plots voor onverwachte kosten komt te staan. Hier lees je er alles over!

Honden_gebit

Gezondheid

Aan een aantal uiterlijke kenmerken kun je al snel zien hoe het met de gezondheid van een hond gesteld is. Lees hier wat je moet weten over de gezondheid van jouw hond.

Manden, hokken & meubels

Een eigen plek om je terug te trekken en tot rust te komen is heel belangrijk. Zo ook voor honden. Hier lees je waar je precies op moet letten.

Honden_hok

Voeding

Droogvoer, natvoer en speciaal voer voor puppy’s, volwassen- en oudere honden. Maar welk voer past het beste bij jouw hond?

Vakantie

Wanneer je op vakantie wil moet je je afvragen of je jouw hond mee wil nemen, thuis wil laten of eventueel uit logeren brengt bij een goede vriend of in een pension.

Hond_vakantie

Namen database

Een EEEENORME lijst boordevol met leuke, grappige en schattige hondennamen


Huisdiergids.nl heeft nu ook een wekelijkse blog met actuele ervaringen en tips!