Kortingen en Koopjes

Een huisdier kan soms veel geld kosten. Hieronder plaatsen we alle kortingen en koopjes die we op het web gevonden hebben.
Heb jij tips? Laat het achter in de comments!

15% korting voor nieuwe klanten bij alsa-nature

Gebruik kortingscode: NKAffiliate

*Kortingscode geldig voor nieuwe klanten en voor bestellingen in de onlineshop bij een bestelwaarde va. € 20,- na aftrek van retouren. Geldt niet voor afgeprijsde artikelen, alsa waardebonnen, welkomstpakketten en producten met klantindividuele aanpassingen. Per bestelling, klant en huishouden kan één kortingscode worden ingewisseld. Kortingscodes kunnen niet achteraf bij reeds doorgevoerde bestellingen worden ingewisseld en niet met andere kortingscodes worden gecombineerd. Kortingscodes kunnen niet worden uitbetaald.

€ 5,- korting voor bestaande klanten van alsa-nature – Premium hondenvoeding & toebehoren

Gebruik kortingscode: 9AQR7NG6

*Kortingscode geldig voor mensen welke al eerder bij alsa-nature hebben besteld. Code is geldig voor bestellingen in de onlineshop bij een bestelwaarde va. € 30,- na aftrek van retouren. Geldt niet voor afgeprijsde artikelen, alsa waardebonnen, welkomstpakketten en producten met klantindividuele aanpassingen. Per bestelling, klant en huishouden kan één kortingscode worden ingewisseld. Kortingscodes kunnen niet achteraf bij reeds doorgevoerde bestellingen worden ingewisseld en niet met andere kortingscodes worden gecombineerd. Kortingscodes kunnen niet worden uitbetaald.

Flink Besparen bij Brekz.nl

Brekz.nl voorziet in duizenden dierproducten zoals diervoeding, dier accessoires, verzorgingsproducten en diermedicijnen voor grote en kleine huisdieren.

  • Tot 30% goedkoper dan elders
  • Bestelling wordt in de regel binnen 24 uur na betaling verzonden
  • Geen verzendkosten vanaf €28
  • Eenvoudig bestellen
  • Veilig betalen

Tip van Huisdiergids.nl :

Ook je hond verzekeren? Bereken op deze website snel en gemakkelijk de premiekosten!

15% korting op je aankoop

Gebruik kortingscode: 15KOR2020

* Niet geldig in combinatie met andere acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *